Forgot Log-in or  Password? |  Help  Not a member, Register Now!
      
Fantasy Football Today
Fantasy Football Today Blog
Gameday Inactives
2014 Draft Prep Guide
Downloadable Draft Kit
Mock Drafts
Get Your Draft Board
Player News
Stats
Players
Depth Charts
Roster Trends
Columns
Injury Report
Projections
Rankings
Schedules
Scores
Fantasy Games
Playoff Challenge
Commissioner
Prize Leagues
Free
Office Pool Manager
Game Pick'em
Player Challenge
Fantasy Baseball Today
Fantasy Baseball Today Blog
2015 Draft Prep Guide
Mock Drafts
Player News
Stats
Players
Depth Charts
Roster Trends
Columns
Injury Report
Rankings
Projections
Schedules
Probable Pitchers
Scores
Standings
Fantasy Games
Commissioner
Free
Prize Leagues
Player News
Stats
Players
Columns
Injuries
Projections
Rankings
Schedules
Message Boards
Fantasy Games
Commissioner
Free
Player News
Stats
Players
Columns
Injury Report
Projections
Rankings
Schedules
Mock Drafts
Scores
Standings
Fantasy Games
Commissioner
Free
Prize Leagues
Downloadable Draft Kit
Player News
Stats
Players
Columns
Injury Report
Projections
Rankings
Schedules
Mock Drafts
Scores
Standings
Fantasy Games
Commissioner
Free
Prize Leagues
No Fantasy Teams Found
 
 
 

Di Fino: Time for a Fantasy quiz

Senior Fantasy Writer
  •  

Sharpen your pencils and clean off your smudgy glasses.

It's quiz time!

You don't get points just for filling in your name correctly, and you actually don't get anything for getting a perfect score (outside of being able to go out to a bar and tell every woman you see that you correctly answered all 15 questions on a Fantasy quiz on the Internet today), but, hey, everybody loves a fun little testing of wits. And if you behave, we might just get to play a little seven-up later on.

So close the books and put away the calculators. You have 10 minutes to complete all the answers below (all stats are through games played on Thursday, June 14):

1. The highest-scoring second baseman in Fantasy, with 227 points, is?

Don't Just Play, Play to Win!
Fantasy Baseball Today Be sure to catch Fantasy Baseball 360 LIVE at 5 p.m. ET every weekday to dominate your Fantasy leagues. Our writers will have the latest news, analysis and roster trends each afternoon.
Fantasy Baseball TodayCheck out the latest episode!

a. Ian Kinsler
b. Dan Uggla
c. Jason Kipnis
d. Robinson Cano

2. The MLB leader in at-bats, with 268, is?

a. Ian Kinsler
b. Starlin Castro
c. Michael Bourn
d. Derek Jeter

3. Who has more triples?

a. Orlando Hudson
b. Jose Reyes
c. Starlin Castro

4. Aroldis Chapman is the MLB pitcher with the most strikeouts in under 35 innings pitched (56 strikeouts in 32 innings). Who is in second?

a. Craig Kimbrel
b. Ernesto Frieri
c. Kenley Jansen
d. Joaquin Benoit

5. Which player currently ranks in the top five, overall, in Fantasy points?

a. Clayton Kershaw
b. David Wright
c. Lance Lynn
d. Gio Gonzalez

Bonus Pop Culture Question No. 1: Which character was represented by the oboe in Peter and the Wolf?

a. The cat
b. The duck
c. The grandfather
d. The wolf

6. This pitcher leads MLB in quality starts, with 12:

a. R.A. Dickey
b. Lance Lynn
c. Johnny Cueto
d. Gio Gonzalez

7. Which Saunders is owned in more leagues (47 percent vs 45 percent)?

a. Michael Saunders
b. Joe Saunders

8. I am 6-2 with a 3.68 ERA, and I played in Japan last year. I am:

a. Wei-Yin Chen
b. Yu Darvish

9. I currently have a 4.35 ERA, and -- fun fact! -- I closed games for Stephen Strasburg at San Diego State. I am:

Check out our Fantasy Baseball podcast!
Stay a step ahead of your competition in 2014 by checking out our popular Fantasy Baseball Today podcasts. Adam Aizer, Scott White and Al Melchior will entertain you and help you dominate all season.
Latest episode | Subscribe!

a. Kenley Jansen
b. Jordan Norberto
c. Bryan Shaw
d. Addison Reed

Bonus Pop Culture Question No. 2: What was the name of the limo driver in Die Hard?

a. Stas
b. Jefferson
c. Argyle
d. Johnson

10. The only closer with more than 10 saves who has yet to register a blown save is?

a. Santiago Casilla
b. Joel Hanrahan
c. Chris Perez
d. Jonathan Papelbon

11. Through Thursday's games, just one pitcher has allowed 100 hits so far this season. He is:

a. Jake Arrieta
b. Bartolo Colon
c. Rick Porcello
d. Matt Harrison

Bonus Pop Culture Question No. 3: Who is currently going fifth overall according to early Fantasy Football ADPs?

a. Aaron Rodgers
b. Tom Brady
c. Ray Rice
d. Maurice Jones-Drew

12. Twelve players have been caught stealing five or more times this season. But only one in that group has been caught more times (seven) than he has successfully stolen a base (five). That player is:

a. Jose Tabata
b. Dee Gordon
c. Will Venable
d. Willie Bloomquist

13. Just one catcher has double-digit home runs and double-digit doubles this year. He is:

a. Carlos Ruiz
b. Jarrod Saltalamacchia
c. Matt Wieters
d. A.J. Pierzynski

14. Who has more Fantasy points this season?

a. Felipe Paulino
b. Kyle Drabek
c. Tommy Hunter
d. Christian Friedrich

15.Which Gonzalez has scored the most Fantasy points this season?

a. Adrian Gonzalez
b. Carlos Gonzalez
c. Gio Gonzalez
d. Marwin Gonzalez

Bonus Pop Culture Question No. 4: In South Park, what is Towelie's son named?

a. Jamesy McGee
b. Marwin Gonzalez
c. Jeff
d. Washcloth

How'd you do? Score yourself below, and be sure to submit your results to @adamaizer, as he has no idea this is going on, and it will be a wonderful way to confuse him.

1. C
2. C
3. A
4. B
5. C
6. A
7. B
8. A
9. D
10. D
11. B
12. D
13. B
14. C
15. B
BONUS 1: B
BONUS 2: C
BONUS 3: B
BONUS 4: D

Stay in touch with the most passionate Fantasy staff in the business by following us on Twitter @CBSFantasyBB or Nando Di Fino at @NandoCBS . You can also send our staff an e-mail at fantasybaseball@cbsinteractive.com .

Get player news notifications, manage your team and check scores
- all updated in real time. Download the CBS Fantasy App.

  •  
 
CBSSports Facebook Google Plus
COMMENTS
Conversation powered by Livefyre
 
 
Player News
Red Sox closer Koji Uehara not utilizing fastball this season
by Brandon Wise | CBSSports.com
(1:02 am ET) Red Sox closer Koji Uehara has been throwing an unusual amount of offspeed pitches to start the season. Uehara has thrown fastballs on just 15 percent of his pitches this season, compared to 50 percent over the last three years, according to the Boston Herald.

Manager John Farrell isn't reading too much into it.

"He's going to go with what he feels," Farrell said. "Every 3 mph is about a foot distance in traveling to home plate. So there's a little bit different reaction time. But regardless of velocity there still needs to be the use of (the fastball) just to create separation between his fastball and his split."

Uehara is 1-1 so far this season with a 4.15 ERA and three saves in 4 1/3 innings.


White Sox send reliever Daniel Webb back to Triple-A
by Elliott Smith | Staff Writer
(4/26/2015) White Sox reliever Daniel Webb , who was called up Sunday as the 26th man for the team's doubleheader against the Royals, was sent back down to Triple-A Charlotte after the game. 

Webb pitched in 57 games last season for the White Sox but was one of the team's final cuts in spring training. 


Diamondbacks struggling to fill in void at third base
by Brandon Wise | CBSSports.com
(4/26/2015) Diamondbacks manager Chip Hale knew his team wasn't going to go the entire season without an injury. But the skipper was hoping to avoid the issue he currently has at third base, according to AZCentral.com.

With Jake Lamb on the disabled list with a foot injury, Aaron Hill and Yasmany Tomas have struggled to put it together, combining for a .559 OPS in the last five games.

"Yeah, that's huge," Hale said. "You're going to have injuries all year. There's going to be a multitude of them for every team. If you can't make the adjustment — if guys can't come in and fill the void — then you're going to be in trouble as a club."

Tomas is hitting .286 in 14 at-bats this season while Hill is scuffling along at .156 in 45 at-bats.


Phillies pitcher Chad Billingsley allows seven runs in rehab start
by Brandon Wise | CBSSports.com
(4/26/2015) Phillies pitcher Chad Billingsley allowed seven runs in five innings of work in his third rehab start in Triple-A Lehigh Valley, according to Philly.com.

Billingsley, who is currently on the 15-day DL with an elbow injury, added three strikeouts and two walks in the appearance. He has yet to appear in a major league game since 2013 while dealing with multiple elbow injuries.


Rockies outfielder Carlos Gonzalez still working out of funk
by Brandon Wise | CBSSports.com
(4/26/2015) Rockies outfielder Carlos Gonzalez has yet to put things together at the plate so far this season. Gonzalez is hitting just .197 with two home runs in 66 at-bats and it's wearing on him a bit, according to the Denver Post.

"I'm not in a good place. I'm still hitting (.197)," he said. "But I'm happy that I'm healthy, and that I'm playing, and that we are winning. I think we are having a good month so far as a team."

Manager Walt Weiss thinks he's really close to seeing Gonzalez get all the pieces together and go on a run.

"I saw real good signs from CarGo, hitting the ball hard the opposite way," Weiss said. "It wasn't just the couple of hits he got. It was the way he got them. Those are things that he had been working on. Then, to get results like that, is always encouraging."

Report: Josh Hamilton trade expected to be completed Monday
by Elliott Smith | Staff Writer
(4/26/2015) The trade of outfielder Josh Hamilton from the Angels to the Rangers is expected to be completed Monday, with Hamilton then reporting to Texas' spring training site in Arizona to continue his rehab from offseason surgery, per MLB.com. 

The trade was rumored to have been completed Sunday, but complications arose in finalizing the deal. The Rangers are expected to hold a press conference announcing the trade on Monday. Hamilton is expected to play several games in Triple-A before being called up to the Rangers. 


Dodgers' Jimmy Rollins not concerned with early slump at the plate
by Brandon Wise | CBSSports.com
(4/26/2015) Dodgers shortstop Jimmy Rollins isn't worrying just yet about his struggles at the plate, according to the Orange County Register.

"Well, some people like to panic. That has never been my MO," he said. "I have, what, 50, 60 at-bats, I'm not sure. So if these are my worst 50 at-bats this year – I'm glad they're happening now. (If they are his worst at-bats) it’s going to be a very good year."

Rollins is hitting just .186 in 70 at-bats so far this season. He believes he's still been taking good swings at the plate, just not finding the gaps in the defense.

"It's hard to compute if you just look at numbers," he said. "I'm getting myself in good counts, just not finishing it off. I know it's coming. I'm hitting some off the end, some are getting in just a little bit. But the swing path is right. It's just a click here, a click there.

"The process is good. You have to continue to trust in the process and believe in the process. You get oriented in just results – especially at times like this – then you're trying to make all these technical changes and that's when you go from one to two to 100. So the process is right. Executing it is about fine-tuning."


Angels OF Matt Joyce hopes hit signals end of slump
by Elliott Smith | Staff Writer
(4/26/2015) Angels outfielder Matt Joyce saw his eight-game hitless streak come to an end Sunday with an eighth-inning single that ended an 0-for-26 skid. The right fielder, who figures to be a fixture in Los Angeles' lineup with the expected departure of Josh Hamilton, said he hopes the small start will lead to bigger things, according to the Los Angeles Times

"Sometimes it's a tough game," Joyce said. "It seems like you try everything, and you put in so much time and effort and work, it gets to be frustrating. It gets to be hard to swallow and accept it, and hard to keep showing up and grinding it out."

Angels manager Mike Scioscia said he will continue to stick with Joyce, who is hitting just .140 on the season. 


Mets starter Jonathon Niese struggles vs. Yankees
by Elliott Smith | Staff Writer
(4/26/2015) Mets starter Jonathon Niese was not sharp Sunday in the finale of the Subway Series against the Yankees, lasting just five innings while allowing six runs and eight hits. Niese was betrayed somewhat by his defense, which committed four errors behind him, leading to two unearned runs. 

Niese was spotted a 2-0 first-inning lead, but he quickly gave it back, allowing a first-inning homer to Alex Rodriguez and then giving up four second-inning runs as the Yankees broke the game open. 

"You can't look into it too deeply," Niese said to MLB.com. "It's a loss. It's a tough loss. Obviously we want to win, but we've just got to get through it, learn from it, move on and play better."

Niese, who threw 86 pitches, saw his ERA rise to 2.74 in absorbing his first loss of the season. 

"I just wish I could have a couple pitches back," Niese said. "But I threw them. The results were what they were. I've just got to move on."

Niese will look to get back on track Saturday against the Nationals.


Nationals considering keeping Yunel Escobar at third base
by Brandon Wise | CBSSports.com
(4/26/2015) Nationals manager Matt Williams will have a decision to make when his regular third baseman Anthony Rendon comes back from injury. With Rendon on the shelf, Yunel Escobar has shifted to third and Williams is considering leaving him there even after Rendon returns, according to CBSSports.com Baseball Insider Jon Heyman.

The team is unsure yet what will happen when Rendon returns, but one theory has Escobar staying at third and Rendon shifting to second base, according to Heyman.

Escobar is hitting .292 with five RBI in 65 at-bats while slotted at third base.


 
 
 
Rankings