Forgot Log-in or  Password? |  Help  Not a member, Register Now!
      
Fantasy Football Today
Fantasy Football Today Blog
Gameday Inactives
2014 Draft Prep Guide
Downloadable Draft Kit
Mock Drafts
Get Your Draft Board
Player News
Stats
Players
Depth Charts
Roster Trends
Columns
Injury Report
Projections
Rankings
Schedules
Scores
Fantasy Games
Playoff Challenge
Commissioner
Prize Leagues
Free
Office Pool Manager
Game Pick'em
Player Challenge
Fantasy Baseball Today
Fantasy Baseball Today Blog
2015 Draft Prep Guide
Mock Drafts
Player News
Stats
Players
Depth Charts
Roster Trends
Columns
Injury Report
Rankings
Projections
Schedules
Probable Pitchers
Scores
Standings
Fantasy Games
Commissioner
Free
Prize Leagues
Player News
Stats
Players
Columns
Injuries
Projections
Rankings
Schedules
Message Boards
Fantasy Games
Commissioner
Free
Player News
Stats
Players
Columns
Injury Report
Projections
Rankings
Schedules
Mock Drafts
Scores
Standings
Fantasy Games
Commissioner
Free
Prize Leagues
Downloadable Draft Kit
Player News
Stats
Players
Columns
Injury Report
Projections
Rankings
Schedules
Mock Drafts
Scores
Standings
Fantasy Games
Commissioner
Free
Prize Leagues
No Fantasy Teams Found
 
 
 

Di Fino: Time for a Fantasy quiz

Senior Fantasy Writer
  •  

Sharpen your pencils and clean off your smudgy glasses.

It's quiz time!

You don't get points just for filling in your name correctly, and you actually don't get anything for getting a perfect score (outside of being able to go out to a bar and tell every woman you see that you correctly answered all 15 questions on a Fantasy quiz on the Internet today), but, hey, everybody loves a fun little testing of wits. And if you behave, we might just get to play a little seven-up later on.

So close the books and put away the calculators. You have 10 minutes to complete all the answers below (all stats are through games played on Thursday, June 14):

1. The highest-scoring second baseman in Fantasy, with 227 points, is?

Don't Just Play, Play to Win!
Fantasy Baseball Today Be sure to catch Fantasy Baseball 360 LIVE at 5 p.m. ET every weekday to dominate your Fantasy leagues. Our writers will have the latest news, analysis and roster trends each afternoon.
Fantasy Baseball TodayCheck out the latest episode!

a. Ian Kinsler
b. Dan Uggla
c. Jason Kipnis
d. Robinson Cano

2. The MLB leader in at-bats, with 268, is?

a. Ian Kinsler
b. Starlin Castro
c. Michael Bourn
d. Derek Jeter

3. Who has more triples?

a. Orlando Hudson
b. Jose Reyes
c. Starlin Castro

4. Aroldis Chapman is the MLB pitcher with the most strikeouts in under 35 innings pitched (56 strikeouts in 32 innings). Who is in second?

a. Craig Kimbrel
b. Ernesto Frieri
c. Kenley Jansen
d. Joaquin Benoit

5. Which player currently ranks in the top five, overall, in Fantasy points?

a. Clayton Kershaw
b. David Wright
c. Lance Lynn
d. Gio Gonzalez

Bonus Pop Culture Question No. 1: Which character was represented by the oboe in Peter and the Wolf?

a. The cat
b. The duck
c. The grandfather
d. The wolf

6. This pitcher leads MLB in quality starts, with 12:

a. R.A. Dickey
b. Lance Lynn
c. Johnny Cueto
d. Gio Gonzalez

7. Which Saunders is owned in more leagues (47 percent vs 45 percent)?

a. Michael Saunders
b. Joe Saunders

8. I am 6-2 with a 3.68 ERA, and I played in Japan last year. I am:

a. Wei-Yin Chen
b. Yu Darvish

9. I currently have a 4.35 ERA, and -- fun fact! -- I closed games for Stephen Strasburg at San Diego State. I am:

Check out our Fantasy Baseball podcast!
Stay a step ahead of your competition in 2014 by checking out our popular Fantasy Baseball Today podcasts. Adam Aizer, Scott White and Al Melchior will entertain you and help you dominate all season.
Latest episode | Subscribe!

a. Kenley Jansen
b. Jordan Norberto
c. Bryan Shaw
d. Addison Reed

Bonus Pop Culture Question No. 2: What was the name of the limo driver in Die Hard?

a. Stas
b. Jefferson
c. Argyle
d. Johnson

10. The only closer with more than 10 saves who has yet to register a blown save is?

a. Santiago Casilla
b. Joel Hanrahan
c. Chris Perez
d. Jonathan Papelbon

11. Through Thursday's games, just one pitcher has allowed 100 hits so far this season. He is:

a. Jake Arrieta
b. Bartolo Colon
c. Rick Porcello
d. Matt Harrison

Bonus Pop Culture Question No. 3: Who is currently going fifth overall according to early Fantasy Football ADPs?

a. Aaron Rodgers
b. Tom Brady
c. Ray Rice
d. Maurice Jones-Drew

12. Twelve players have been caught stealing five or more times this season. But only one in that group has been caught more times (seven) than he has successfully stolen a base (five). That player is:

a. Jose Tabata
b. Dee Gordon
c. Will Venable
d. Willie Bloomquist

13. Just one catcher has double-digit home runs and double-digit doubles this year. He is:

a. Carlos Ruiz
b. Jarrod Saltalamacchia
c. Matt Wieters
d. A.J. Pierzynski

14. Who has more Fantasy points this season?

a. Felipe Paulino
b. Kyle Drabek
c. Tommy Hunter
d. Christian Friedrich

15.Which Gonzalez has scored the most Fantasy points this season?

a. Adrian Gonzalez
b. Carlos Gonzalez
c. Gio Gonzalez
d. Marwin Gonzalez

Bonus Pop Culture Question No. 4: In South Park, what is Towelie's son named?

a. Jamesy McGee
b. Marwin Gonzalez
c. Jeff
d. Washcloth

How'd you do? Score yourself below, and be sure to submit your results to @adamaizer, as he has no idea this is going on, and it will be a wonderful way to confuse him.

1. C
2. C
3. A
4. B
5. C
6. A
7. B
8. A
9. D
10. D
11. B
12. D
13. B
14. C
15. B
BONUS 1: B
BONUS 2: C
BONUS 3: B
BONUS 4: D

Stay in touch with the most passionate Fantasy staff in the business by following us on Twitter @CBSFantasyBB or Nando Di Fino at @NandoCBS . You can also send our staff an e-mail at fantasybaseball@cbsinteractive.com .

Get player news notifications, manage your team and check scores
- all updated in real time. Download the CBS Fantasy App.

  •  
 
CBSSports Facebook Google Plus
COMMENTS
Conversation powered by Livefyre
 
 
Player News
Braves outfielder Eric Young steals two bases in spring debut
by Brandon Wise | CBSSports.com
(8:06 pm ET) Braves outfielder Eric Young is making his case to be a starter for the team this spring. Youn went 0-for-1 Wednesday with two walks and two stolen bases. 

"I'm pleased with the first day," Young said. "I'll just continue to get the work out there."

President of baseball operations John Hart thinks he has the speed to take the job.

"He's got the one ingredient that you want in center field in that he can fly," Hart said. "He's a [plus] runner. We've got time to get ready for him. He's eager to play center field. Somebody will be playing center field. EY got off to a good start. He has the make, and what he brings is a little different dynamic."


Pirates' Hurdle on Cole's spring debut: 'A good step forward'
by R.J. White | CBSSports.com
(8:02 pm ET) Pirates manager Clint Hurdle said Wednesday that pitcher Gerrit Cole "did fine" in his spring debut, the Pittsburgh Tribune-Review reports.

"He probably threw more pitches than he wanted to in the first inning," Hurdle said. "But he didn't back off and kept the damage to a minimum. He had some good angle to his breaking balls and used his two-seamer well. A good step forward."

Cole, who surrendered one earned run on one hit and one walk while striking out three in two innings Wednesday, said he wasn't worried about the outcome but wanted to get on the same page with new catcher Francisco Cervelli.

"I told (Cervelli) I wasn't going to shake him off," Cole said. "I was just going to see how he wanted to do my stuff so he could get a feel for how he wants to call the game. I think it'll be that way for probably awhile. He'll get some information. I'll get some information, and then we'll probably sit down (to talk)."


Brewers' Jim Henderson returns to action with strong game
by Chris Cwik | CBSSports.com
(7:45 pm ET) Brewers reliever Jim Henderson turned in a strong inning of work on Wednesday.

Henderson, who missed the second half of last season due to shoulder surgery, got in his first game action in months. He pitched a scoreless inning, striking out two during the appearance. Henderson did allow one walk.

Following the game, Henderson said he was glad to be back out there. "It felt great to have that umpire back there and a hitter in there," Henderson said. "I think I threw two balls in a row and had to remind myself, 'Just treat it like a live BP type of thing and just focus on the glove.' That's was all I was concerned about."

The 32-year-old Henderson posted a 7.15 ERA over 11 1/3 innings before being shut down last year. He's expected to open the season in Milwaukee's bullpen.


Melvin: Athletics' Matt Olson 'very impressive' in camp
by R.J. White | CBSSports.com
(7:39 pm ET) Athletics manager Bob Melvin said Wednesday that first-base prospect Matt Olson has been "very impressive" this spring in his first big-league camp, MLB.com reports.

"He's been very impressive," said manager Bob Melvin. "Works hard, and you can tell just by watching him take BP that he's our type of hitter. He has the power, he's got a great eye. Even some of the reports I've heard about him pulling the ball, you can see in BP he stays the other way at times and certainly identifies where the baseball is very early."

Olson drew the start at designated hitter Wednesday after Billy Butler was scratched due to a stomach bug. The 2012 first-round pick went 0 for 3 at the plate but did notch an RBI on a groundout. Olson hit .262/.404/.543 with 37 home runs and 97 RBI in 512 at-bats with high Class A Stockton last season.


Padres C Griff Erickson joined Padres for 'opportunity'
by R.J. White | CBSSports.com
(7:33 pm ET) Padres catcher Griff Erickson is in camp as a nonroster invitee and said Wednesday he chose to join his hometown team for "the opportunity," U-T San Diego reports.

"It's not about the money," Erickson said. "I could've signed somewhere else, got paid more money. It's about the opportunity. I feel like here, not only is it just because it's my hometown, it's a great opportunity."

Erickson is in major-league camp for the third time this season. He hit .297/.384/.510 with seven home runs and 29 RBI in 155 at-bats with Triple-A Albuquerque in 2014.


Angels, Huston Street to exchange offers soon
by Chris Cwik | CBSSports.com
(7:28 pm ET) The Angels and reliever Huston Street are expected to exchange offers soon, according to MLB.com.

Both sides are interested in a possible extension, but Street wanted to wait until some time had passed once camp started to begin negotiations. Street does not have an agent, and will represent himself during talks. 

"I treat it just as if I'm negotiating a real-estate lease in Austin -- don't waste my time," Street said. "Either we're moving towards a direction, towards a point, or we're not."

The 31-year-old posted a 1.37 ERA over 59 1/3 innings last year. He's set to make $7 million in the final year of his current deal.


Rockies pitcher Jordan Lyles shows his array of pitches in spring debut
by Brandon Wise | CBSSports.com
(7:25 pm ET) Rockies pitcher Jordan Lyles came into spring training with the goal of making his new changeup becomes a weapon in his arsenal. Lyles faced eight batters in his spring training debut Wednesday and was able to mix in most of the pitches he wanted to throw, reports the Denver Post.

"I wanted to throw everything," Lyles said. "I usually start out slow throwing just fastball-changeup. But I really wanted to work in everything, especially the changeup. I probably threw six or seven of those. That was the gameplan going in. That was my second most-used pitch today."

Lyles allowed no hits with two strikeouts and a walk in his appearance against the Diamondbacks.


Mariners' Taijuan Walker tosses two scoreless frames
by Chris Cwik | CBSSports.com
(7:24 pm ET) Mariners pitcher Taijuan Walker tossed two scoreless frames in his spring debut on Wednesday. 

Walker gave up just one hit during his two innings of work. He struck out two during the start. Walker is considered a strong favorite to open the season in the rotation, but is technically competing with Roenis Elias for the fifth spot. 

Walker said he was pretty amped for the start, but calmed down after the Mariners put an early run on the board. "The first inning I was up just because I was amped up for the first game and facing their best hitters and potential starting lineup," Walker said. But for the most part, I calmed down, especially after D.J. hit that home run. I was, 'Whew, OK, we got a run. Let's get 'em now.'"

Walker, 22, posted a 2.61 ERA over 38 innings last season. 


Reds' Anthony DeSclafani goes two innings in spring training debut
by Brandon Wise | CBSSports.com
(7:20 pm ET) Reds pitcher Anthony DeSclafani went two innings in his spring training debut Wednesday, allowing two hits and one run. He did record two strikeouts and feels he has a shot to claim a spot in the starting rotation, according to MLB.com.

"I felt really good. I felt like everything was working," DeSclafani said. "[It was] the same plan as always, just attack hitters. It feels good to get the first one out of the way."


Rangers' Colby Lewis struggles in spring training debut
by Brandon Wise | CBSSports.com
(7:14 pm ET) Rangers pitcher Colby Lewis struggled on the mound in his spring training debut Wednesday, allowing six runs in his only inning of work. He threw 36 pitches, but managed to get three strikeouts.

"I actually felt great, threw a lot of strikes," said Lewis, a notoriously poor starter in spring training. "Of course, the results aren't what you want, but it is what it is."


 
 
 
Rankings